Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 237.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pasta alla puttanesca
35min
Spinach and feta galette
1h 50min
Lamb sfiha
1h 20min
Umali
1 Std. 25 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35 min
Baba ghanoush
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Pancetta and asparagus galettes
1 Std. 5 Min
Jambalaya
35min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Rustic bread
2 Std.