Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di castagne cotte e pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
- 100 g di vino bianco secco
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale
veya 2 dadi per brodo vegetale - 800 g di acqua
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 82.6 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 105.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto alla zucca
30min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min