Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Alternatif tarifler
Cous cous con moscardini e olive
1h
Pepata di cozze
45min
Linguine ai gamberoni
30 min.
Polpetti affogati
45min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Fregola ai frutti di mare
40 min.
Risotto al nero di calamari
40 min.
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min.
Moscardini al limone
30 min.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min.