Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 709 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Red Lentil Soup
40 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h