![Chickpea Stew with Vegetables Chickpea Stew with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d9f65ace-081f-452f-bc49-699ffb4c6b5a/Derivates/e4f59d40-ba70-421b-88f1-1e4e589b79ab.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 709 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seitan Chilli
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Portuguese Leeks
45min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Spring Vegetable Penne
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min