Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 709 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Ratatouille
40 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min