Uyumlu sürümler
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 9.7 g
- Sodyum
- 505.4 mg
Alternatif tarifler
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min