Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 226.5 mg
Alternatif tarifler
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Ukrainian borscht
35 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Warm cabbage dish
15min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Sauerkraut soup
50min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Venison and Potato Goulash
50min