Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1333 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1577.7 mg
Alternatif tarifler
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20 min
Bulghur and lentil soup
1h
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Liver cake
1h 50 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Cabbage rolls
1h 50 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Zucchini soup
25 min