Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1333 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1577.7 mg
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1sa 30 dk
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Goulash soup
2u. 35min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2sa 30 dk
Ukrainian chebureks
1h 35min
Ukrainian borscht
35 Min
Ukrainian dressed herrings
1sa
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2sa
Borscht with Polish dumplings
1sa 30 dk
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Cabbage rolls
1u. 50min
Vienna sausages with split pea soup
1hod. 10min