Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1333 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1577.7 mg
Alternatif tarifler
Warm cabbage dish
15min
Tuscan bean soup
30 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Ukrainian borscht
35min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Cucumber soup
25 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Zucchini soup
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min