Uyumlu sürümler
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Protein
- 55.5 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 436.2 mg
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Dumpling wrappers
1h
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Orange liqueur zabaglione
15 dk
Steamed ginger pudding
3h 5min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Mulled wine
15 dk
Smoked salmon mousse
5 Min