Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 - 300 g paneer, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- cold water, for soaking
- olive oil, for brushing
- 1 tsp garam masala (see Tips), for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 683.2 kJ / 162.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 276.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amritsari dal
26 godz.
Tarka dal
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Fresh coconut chutney
10 Min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Bombay aloo
40min
Rogani kumbh
45 min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Chana Masala
45 min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Paneer makhani
45 min