Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 220 mg
Alternatif tarifler
Curried carrot and ginger soup
40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Sunny gazpacho
25min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min