Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1079.7 mg
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1h
Cauliflower mash
25 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min