Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1294.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Steak tartare
10min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Grand Marnier® soufflé
1h
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Caponata
50min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min