Pear and blue cheese risotto
TM6 TM5 TM31

Pear and blue cheese risotto

4.0 (40 değerlendirme)

Malzemeler

  • 60 g brown onion, cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp salt
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
  • 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2618.3 kJ / 623.3 kcal
Protein
15.6 g
Karbonhidrat
68.8 g
Yağ
30.2 g
Doymuş Yağ
13.5 g
Lif
3.6 g
Sodyum
1294.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler