Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 682.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Pad see ew
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Beetroot risotto
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Pasta primavera
1h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min