Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 682.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35min
Prawn and saffron risotto
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Arrabbiata sauce
20min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Jambalaya
35min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min