Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Avocado and goats cheese smash
5min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Goi muc (squid salad)
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Steamed fish with green mash
50min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min