Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 511.5 mg
Alternatif tarifler
Wasabi devilled eggs
25 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15 min
Vanilla paste
10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2sa 20 dk
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 分钟
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3小时 15 分钟