Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 87.6 g
- Doymuş Yağ
- 56.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1659 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Soubise sauce
30 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Mushroom sauce
20min