Uyumlu sürümler
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 70.5 g
- Yağ
- 49.8 g
- Doymuş Yağ
- 29.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 473.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Apple, leek and sage sauce
15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Classic zabaglione
15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Brandy custard (TM6)
15min
Classic lemon tart
3h 10min