Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Carpaccio de saumon et betteraves multicolores
20 min
Salade de rouget aux figues
50 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Saumon gravlax à la betterave
24sa
Citrons farcis au thon
15 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Flans de potiron et magret fumé
1 godz. 15 min