Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartinade crabe-coco
20 dk
Mijoté de lotte aux épices
50min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 godz. 40 min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12 Std.
Gratin de raisin en sabayon
20 dk
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Lotte au beurre rouge
40min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Magret de canard à la cerise
50min