Uyumlu sürümler
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les suprêmes de volaille
- 6 suprêmes de volaille, sans peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
Le sabayon estragon-Passion
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- ½ bouquet d'estragon frais
- 4 jaunes d'œufs
- 60 g d'huile de pépins de raisin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 497 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bar au beurre de groseilles
55min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Vichyssoise au haddock
45 Min
Longe de veau farcie aux pistaches
2h 30min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12sa 35 dk
Sabayon au cidre
15 Min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Tartare de bar
10 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min