Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 59.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Biscuits aux crevettes
35 Min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 Std. 15 Min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrine aux trois poivrons
55min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min