Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 934.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef tacos
25min
Classic beef burgers
1h
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Classic beef burgers
1h
Fajita seasoning
5min
Sous vide scrambled eggs
35min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Minced Meat
35min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3u. 35min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Hamburger rolls
2u. 20min
Honey, soy and mustard marinade
5min