Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
White balsamic reduction
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns (see Tips)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
Bolognaise sauce
- ½ onion
- 1 garlic clove
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 rindless bacon rasher, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 150 g beef mince
- 100 g pork mince
- 1 tbsp white balsamic reduction
- 60 g tomato paste
- 80 g water
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- fresh basil leaves, to garnish (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2202 kJ / 524 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Butter chicken
55min
Chicken and sweet corn soup
30min
Boiled rice
25min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Vegetable soup
35min
Boiled eggs
20min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min