Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggplant and mince layers
- 900 g water
- 750 g eggplant (approx. 1.5), cut into round slices (0.5 cm)
- 2 ½ tsp sea salt
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g red wine
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1000 g lamb mince, broken into pieces
Béchamel topping
- 170 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 40 g plain flour
- 500 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 514 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1150 mg
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1u. 15min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken cacciatore
50 min
Spiced lamb pie
40min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Chicken in yoghurt
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min