![Sautéing 10 oz Fennel Sautéing 10 oz Fennel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa4b7865-3ef7-4898-988d-be2fc0193fd8/Derivates/d57b1038-8c0f-4baf-9657-591f9dafb481.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 152 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Sautéed Cauliflower
25min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1u. 5min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Basic Vegetable Soup
50min
Carrot Ginger Soup
20 Min