Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
veya 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Kalamata Tapenade
5 min
Caesar Salad
30 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Cioppino
55 min