Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
veya 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Kalamata Tapenade
5 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1óra
Tuna Avocado Bowl
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Basque Chicken
1óra 10p
Tuna Tapenade
5 min
Gravlax
72h 30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Boston Clam Chowder
55min