Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Vegetarian Chili
50 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Vegetable Soup
35 min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min