Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Beet Salad
15 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
White Bean Salad
5 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Greek Lentils and Rice
40 min