Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min