Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leek and Potato Soup
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Risotto with Spinach and Peas
30 min