Uyumlu sürümler
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Mashed Potatoes
45 dk
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 dk
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Beef Bourguignon
1sa 30 dk