Uyumlu sürümler
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Hollandaise Sauce
15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min