Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 380 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Peppercorn Sauce
30min
Beurre Blanc
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Meringue Ghosts
12hod. 25min