Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Browned Pork Cubes
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min