Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Octopus and Potato Salad
40min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Steak Tartare
15 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Floating Islands
40min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min