Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Hollandaise sauce
15 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 Std.
Spaetzle
35 Min