Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Octopus Salad
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa
4 portions
Malzemeler
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
594 mg
Protein
25 g
Kalori
1177 kJ /
281 kcal
Yağ
17 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Roselle Payasam
35 dk
Octopus and Potato Salad
40 dk
Spelt
2sa 40 dk
Salmon Dill Muffins
45 dk
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1sa 15 dk
Red lentil soup with cumin
55 dk
Salmon Tartare
25 dk
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1sa 5 dk
Russian Beetroot Salad
1sa 10 dk
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2sa 10 dk
Turkey burgers
1sa 25 dk
Peas and jamon
40 dk