Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 dk
Chicken and warm potato salad
55min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1sa
Hollandaise sauce
15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Mustard and dill vinaigrette
5 dk
Tabouleh with quinoa and tuna
40 dk
Porridge with fresh fruit
15 Min
Yoghurt dressing
5 dk