Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus with Romesco Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (isteğe bağlı) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
6 g
Kalori
917 kJ /
222 kcal
Yağ
19 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Celebrate Spring
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 dk
Guacamole
5 dk
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 dk
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 dk
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 dk
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 dk
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 dk
Spinach and Parmesan Soup
45 dk