Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tuna sauce
- 300 g sunflower oil
- 80 g canned tuna in oil, drained
- 10 g capers and a little extra for the garnish
- 3 anchovy fillet, preserved in oil
- 1 tsp vinegar
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt, to taste
To cook the veal
- 1 white veal top round roast, (800-1000 g)
- 1 tsp salt
- 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1000 g water, for steaming
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Karbonhidrat
- 0.05 g
- Yağ
- 58.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5min
Whipped egg whites
10min
Tuna mousse
10min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Değerlendirme yok
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Değerlendirme yok
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Creamed spinach
15 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h