![Veal in tuna sauce Veal in tuna sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64138.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tuna sauce
- 300 g sunflower oil
- 80 g canned tuna in oil, drained
- 10 g capers and a little extra for the garnish
- 3 anchovy fillet, preserved in oil
- 1 tsp vinegar
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt, to taste
To cook the veal
- 1 white veal top round roast, (800-1000 g)
- 1 tsp salt
- 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1000 g water, for steaming
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Karbonhidrat
- 0.05 g
- Yağ
- 58.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Caesar Salad
30min
Pissaladière
1h 30min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Chawanmushi
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Café de Paris butter
25 Min