Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
veya Taleggio cheese, cut in pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1973 kJ / 470 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Polenta
50 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Nectarine Poppy Seed Muffins
40 Min
Sweet Rice
1 Std.
Sicilian Caponata
30 Min
Rice with Duck
1h 5min