Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
veya Taleggio cheese, cut in pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1973 kJ / 470 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Sauce
40min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Polenta
50min
Salt Cod Fritters
45min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 Std.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Bulgur Wheat
35min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Sweet Rice
1 Std.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min