Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- ¾ TL Ras el Hanout
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat (siehe Tipp)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1567 kJ / 374 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1 Std. 10 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 Min
Quinoa-Tabouleh
40min