Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Auberginenpüree
1h 30min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Kürbis-Taboulé
10 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min