Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 λεπτ.
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Kürbis-Taboulé
10 min.
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1hod. 20min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1hod.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1hod.
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Orient-Kartoffelsalat
1hod. 20min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 λεπτ.
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1hod.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 λεπτ.