Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen, (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 20 g Balsamico, rot
- 40 g Olivenöl
- 30 g Dattelsirup
- 2 Römersalatherzen, in mundgerechten Stücken
- 5 Datteln, entsteint, in feinen Streifen
- 200 g Feta, in Stücken (3 x 4 cm)
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2020 kJ / 483 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Kichererbsensalat
15 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Quinoa-Tabouleh
40 min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min