Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 6 pétales de tomate confite
- 2 c. à soupe de zeste de citron non traité, râpé
- 3 ailes de raie, nettoyées et parées
- sel
- poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.2 kJ / 393.3 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Salade de raie
1h 45 min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Pot-au-feu de la mer
1h 5 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min