Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 6 pétales de tomate confite
- 2 c. à soupe de zeste de citron non traité, râpé
- 3 ailes de raie, nettoyées et parées
- sel
- poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.2 kJ / 393.3 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Lotte à la provençale
50 Min
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Osso-buco de lotte
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Encornets à la provençale
55 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Raie aux câpres
45 Min