Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
veya 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 448 kJ / 108 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50 Min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1h 15 min
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4 godz. 25 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Brochettes de filets de sardine
1 Std. 25 Min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5 min
Merlu à la galicienne
45 Min
Daurade à l'ail
40 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min