Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 2082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 godz. 30 min
Vatapa aux crevettes
50 Min
Riz à la morue et aux moules
50 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 Std. 5 Min
Lasagne de poireau aux moules
1 Std. 10 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Bourride
1 Std.
Cassolette de poissons
1 Std.
Marmite du pêcheur
50 Min