Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1351.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Salmon niçoise salad
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min