Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min