Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min