Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 199.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta
6hod. 15min
Profiteroles
2 Std.
Béarnaise sauce
20min
Peanut brittle
1h 30min
Chocolate berry baked Alaska
8h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25h
Crème caramels
7h 45min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Crème anglaise
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min