Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Tempura de calamars
40 min
Solettes meunière
25 min.
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Tajine de lotte au citron confit
1hod. 35min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min