Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 min
Poulpe mariné
7h 5min
Turbot sauce champagne
30 min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35 min
Bar façon thaïe
35 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Değerlendirme yok
Pressé de raie
14h
Chutney mangue-raisin
35 min
Curry de crevettes à la citronnelle
35 min
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min