Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (isteğe bağlı)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
veya 150 g de feta, émiettée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho
2h 25 min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho de carotte
1h 40min