Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 342.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dip artichaut-mascarpone
15min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 godz. 15 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Financiers au comté
30 min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1 godz. 30 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 godz.
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14u.
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1hod. 45min