Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), halved
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
veya 800 g rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) - 1 - 2 Tbsp vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut in pieces
- 1 turnip (approx. 220 g), cut in pieces
- 1 courgette (approx. 250 g), cut in pieces
- 100 g raisins
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Veracruz Fish
30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Italian Crusted Lamb
5h
Basque Chicken
1h 10min