Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 38.8 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30 min.
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
6hod. 40min
Glace à la brioche
5h
Mousse aux griottes
2h 30 min.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Gratin poire-banane
55 min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Moelleux au mascarpone et caramel
35 min
Gratins à la banane
35 min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Mousse au chocolat croustillante
2h