Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 38.8 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 Std. 10 Min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Charlotte aux nectarines
7h
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50 Min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Tartelette façon "mojito"
4 Std. 20 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Tarte aux fruits de la Passion
2 Std.