Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit
- 70 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 10 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, à température ambiante
- 40 g de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse
- 200 g de gelée de cassis
- 2 g d'agar-agar
- 20 g d'eau froide
- 10 g de crème de cassis
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 10 g de sucre vanillé maison
Le glaçage
- 200 g de gelée de cassis
- ½ sachet d'agar-agar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux fraises
6h 25min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Le drômois
12hod. 45min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Crémeux aux noisettes
1ωρ. 45 λεπτ.
Opéra
24h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Bavarois griotte-pistache
6h 30min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Financiers
30 min
Délice pomme-speculoos
12h
Bavarois aux trois chocolats
15h